Jack 'JFK' Kerklaan: "Er gaan geluiden dat Maasboulevardfeest nieuw leven wordt ingeblazen'

Harrie Dechering van S'DAM: 'Kijken welke feesten er kunnen terugkomen!'

Harrie Dechering van S'DAM: 'Kijken welke feesten er kunnen terugkomen!'

SCHIEDAM - "Er gaan geluiden dat het het Maasboulevardfeest - het MBF - nieuw leven in zal worden geblazen, maar het is nog in onderzoek, dus meer kan ik er nog niet over zeggen", zei Jack Kerklaan, die het feest vele jaren presenteerde, gisteravond tijdens het IDDF tegen Jan Willem de Boer. Harrie Dechering van Schiedam Partners meldde dat er gekeken wordt welke feesten uit het verleden kunnen terugkomen.

Het IDDF is een feest dat wordt georganiseerd door een evenementenbureau (Vivre Productions) en waarvoor entree moet worden betaald. Is er daarnaast in Schiedam ook behoefte aan feesten voor mensen die dit niet kunnen betalen?, zo opperde Jan Willem de Boer aan Harrie Dechering, directeur van Schiedam Partners.

Dechering: "Ja daar ben ik het helemaal mee eens. We zijn ook aan het kijken of we voor iedereen wat kunnen doen. We zijn aan het inventariseren welke feesten we in het verleden hebben gehad en welke er kunnen terugkomen. Daar gaan we zeker op inzetten."

Jan Willem de Boer sprak op de eerste dag van het 'IDDF in Concert' verder o.a. met Martin Strik (Brasserie Stadhuis), Jan van Stigt Thans (Loopuyt) en bezoeker Pim Koning. 

 

04-06-2022