Salaris gemeentesecretaris loopt tot ruim 9000 euro per maand

Je hebt nog 4 dagen om te solliciteren als gemeentesecretaris

Je hebt nog 4 dagen om te solliciteren als gemeentesecretaris

SCHIEDAM - Vorige maand (28 november) is er in  de krant NRC geadverteerd voor de vacature van gemeentesecretaris van Schiedam. Het ingeschakelde werving- en selectiebureau Rieken & Oomen meldt vóór 14 december aanstaande sollicitaties te willen ontvangen. 

De gemeentesecretaris heeft de rol van algemeen directeur van de ambtelijke organisatie van de gemeente Schiedam. In de functie-omschrijving lezen wij onder meer: "De algemeen directeur/gemeentesecretaris vertaalt ambities van de stad, raad en het college naar de ambtelijke organisatie, waaraan zij/hij (als éénhoofdige directie) leiding geeft en eindverantwoordelijk is voor het realiseren van bestuurlijke en organisatie doelen. Daarnaast is er een adjunctdirecteur die zich hoofdzakelijk richt op bedrijfsvoering."
Zie meer op: https://www.riekenoomen.nl/vacatures/gemeentesecretaris-0

De gemeentesecretaris valt qua beloning in schaal 17 van de CAO Gemeenten. Schaal 17 begint bij een bedrag van 6402 euro bruto per maand en loopt tot 9160 bruto per maand.

De vorige gemeentesecretaris, Karin Handstede, vertrok oktober 2019. Loco-gemeentesecretaris Marlies van den Hende neemt sindsdien haar taken waar. Handstede was sinds juli 2016 gemeentesecretaris. 

Opmerkelijk is dat ook een adjunct-directeur bedrijfsvoering wordt gezocht. Deze valt in de schaal 16 van de CAO Gemeenten. Ook voor deze functie kun je nog tot en met aanstaande zondag solliciteren.  
Zie meer op: https://www.riekenoomen.nl/vacatures/adjunct-directeur-bedrijfsvoering

 

10-12-2020