Kruidvat in Schiedam opent vandaag op een nieuwe locatie

Kruidvat in Schiedam opent vandaag op een nieuwe locatie

SCHIEDAM - Inwoners van Schiedam en omgeving kunnen voor alle gezondheids- en beautyproducten vanaf vandaag terecht bij de nieuwe locatie van Kruidvat, gelegen aan het Hof van Spaland 16 (voorheen het Hof van Spaland 18).

De nieuwe winkel is in vergelijking met de vorige locatie ruimer, waardoor klanten beter ontvangen kunnen worden en het assortiment uitgebreider is. In de winkel zijn vijf zelfscankassa’s aanwezig die klanten de mogelijkheid biedt om producten zelf af te rekenen. Klanten kunnen rekenen op een divers en verrassend assortiment, het vertrouwde voordeel van Kruidvat en wekelijks een grote hoeveelheid aanbiedingen. Om de opening van de nieuwe locatie van de winkel in Schiedam te vieren, ontvangen de eerste 100 klanten een pakket met Kruidvat eigenmerkproducten ter waarde van ruim €25,-. Het pakket is gevuld met diverse verzorgingsproducten zoals douchegel, tandpasta en dagcrème.

Filiaalmanager Jolanda Vos is enthousiast over de opening van de winkel op de nieuwe locatie: 'Ik ben erg trots op het harde werk van ons team. We zijn benieuwd naar de reacties van onze klanten en wat zij vinden van de frisse uitstraling van deze winkel. Klanten kunnen op de nieuwe locatie met veel plezier winkelen met het vertrouwde voordeel van Kruidvat. Klanten kunnen ook zelf hun boodschappen afrekenen bij een van de vijf zelfscankassa's. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Schiedam en omgeving van harte uit om een kijkje te nemen in onze nieuwe winkel!'

Vijf herkenbare gebieden
Op de nieuwe locatie van Kruidvat in Schiedam wordt het gevarieerde assortiment overzichtelijk gepresenteerd in schappen die herkenbaar zijn door frisse kleuren. De winkel is ingedeeld in vijf verschillende gebieden: health, baby, beauty, verzorging, en een deel voor onder andere etenswaren en huishoudproducten. Klanten kunnen rekenen op een uitgebreid aanbod van gezondheidsproducten, waarover een gediplomeerd drogist graag deskundig advies geeft. Daarnaast zijn de wekelijkse aanbiedingen en acties direct te vinden bij binnenkomst én in het hart van de winkel. De klant ervaart meer gemak bij het winkelen door ruime overzichtelijke gangpaden en nieuwe heldere LED-verlichting.

26-06-2024