Lunchconcert door 'Waaj Paak' in foyer Theater aan de Schie

Lunchconcert door 'Waaj Paak' in foyer Theater aan de Schie

SCHIEDAM - Vandaag van 12.15 uur tot 13.00 uur heeft het gratis toegankelijke lunchconcert plaatsgevonden in de foyer van Theater aan de Schie. Het concert werd gegeven door het duo 'Waaj Paak'.

robt1

Het lunchconcert is een samenwerking van Theater aan de Schie en Opera aan de Schie. "Neem plaats op de banken en geniet van live muziek van diverse muzikanten. De toegang is gratis", aldus de organisatie. 

Vandaag treedt 'Waaj Paak' op. Dit duo bestaat uit zangeres/violist Laia Escartín en Daniel Denis op elektrische gitaar en bass. Waaj Paak, "brood en tomaat" in Maya, is waar twee muzikale reizen samenkomen om tijdelijk dezelfde rivier te bevaren. Het totaalplaatje valt het best te omschrijven als denkbeeldige traditionele filmmuziek, waar ouderwetse tradities en hedendaagse geluiden samensmelten tot één geheel, nét zoals brood en tomaat tot één geheel kunnen samenkomen. 

Woensdag 16 februari aanstaande om 12.15 uur staat opnieuw een lunchconcert op het programma. Je kunt onder deze link een gratis toegangsbewijs reserveren.

Foto's door Rob van der Stel

robt3

robt4

09-02-2022