Omwonenden Rembrandtlaan balen van bouwval en ongedierte

Raadslid Marvin Janssen (AVS) stelt vragen aan B&W

Raadslid Marvin Janssen (AVS) stelt vragen aan B&W

SCHIEDAM - Raadslid Marvin Janssen (AVS) benaderde Jan Willem om weer eens aandacht te schenken aan het bouwval van de voormalige Grootslagerij Rijnmond op de hoek van de Rembrandtlaan en de Nicolaas Beetsstraat.

Alles Voor Schiedam (AVS) heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college en hoopt binnen zes weken duidelijkheid te krijgen over de voorgang. Het is een entree van Schiedam West en dat is nu een beschamende vertoning, aldus Marvin Janssen.

De Schiedammer Online en JW TV hebben al diverse malen aandacht besteed aan het slooppand op de hoek van de Rembrandtlaan. De zaak zit echter al jaren in een impasse.

De gemeente Schiedam en eigenaar D & S blijken vooralsnog geen kans te zien er samen uit te komen. De impasse leidt tot verpaupering in deze buurt. De omwonenden hebben niet alleen last van het ongedierte dat zo'n bouwval met zich meebrengt en het vervelende gezicht van zo'n sloopwoning. Maar de omliggende woningen zouden ook minder goed verkoopbaar kunnen worden en/of in waarde kunnen dalen. Wat de omwonenden nu van de gemeente zien, is dat op de gele borden de datum van hoelang het nog gaat duren wordt veranderd en verder in de tijd komt te liggen. 

Video: JW TV Schiedam

 

19-10-2024