Alle bewoners van deze afdelingen worden uit voorzorg getest

Meerdere afdelingen Frankelandgroep gesloten wegens coronabesmettingen

Meerdere afdelingen Frankelandgroep gesloten wegens coronabesmettingen

SCHIEDAM - In Frankeland is afdeling 1 sinds donderdagmiddag gesloten in verband met een positief op corona geteste medewerker. De bewoners en overige medewerkers van deze zorgafdeling worden aanstaande dinsdag uit voorzorg getest.

Dit meldt de Frankelandgroep. Na de testuitslagen wordt bekeken of en wanneer deze afdeling weer kan worden opengesteld. 

Op vrijdagavond 8 januari was ook de achtste verdieping van afdeling Saffier op locatie Schiewaegh gesloten, omdat een bewoner positief getest was. Van de overige bewoners van deze etage bleken nog vier bewoners coronapositief te zijn. Deze zorgafdeling blijft daarom tot nader order gesloten.

Afdeling 4 in Frankeland is met ingang van dinsdagavond 12 januari gesloten vanwege een positief geteste bewoner. Op woensdagavond 13 januari zijn hier 2 positief geteste bewoners bijgekomen. De overige bewoners en medewerkers van deze zorgafdeling worden maandag aanstaande uit voorzorg getest. Afhankelijk van de testuitslagen wordt bekeken of en wanneer de afdeling 4 weer kan worden opengesteld.  

Afdeling 2 van locatie Frankeland is met ingang van maandagavond 11 januari gesloten vanwege een positief geteste bewoner. De bewoners en medewerkers van deze zorgafdeling werden gisteren uit voorzorg getest. Afhankelijk van de testuitslagen wordt bekeken of en wanneer afdeling 2 weer kan worden opengesteld. 

De laatste stand van zaken inzake coronabesmettingen en -maatregelen kun je lezen op deze webpagina van Frankelandgroep: https://frankelandgroep.nl/coronavirus

 

17-01-2021