Nieuw kinderkoor in Schiedam

Nieuw kinderkoor in Schiedam

SCHIEDAM - In samenwerking met Koornetwerk Nederland en het Fonds voor Cultuurparticipatie wordt in Schiedam een nieuw kinderkoor opgericht voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Het koor biedt kinderen de kans om op een speelse manier hun stem te ontdekken, hun muzikale talenten te ontwikkelen en samen te werken aan een mooie podiumpresentatie.

De repetities starten op woensdag 6 november 2024 en vinden elke woensdagmiddag om 14.00 uur plaats in zaal De Noord, Kerkweg 46a, Schiedam Noord. Dit project loopt tot 28 januari 2025, met uitzondering van de schoolvakanties.

Onder leiding van een jonge en talentvolle conservatoriumstudent zullen de kinderen iedere week een uur lang samen zingen en alles leren wat erbij komt kijken: van stemgebruik tot samenwerken en zelfontplooiing. Aan het eind van het project vindt een presentatie plaats.

De kosten voor deelname bedragen slechts € 20,-. Als dit bedrag een drempel vormt, kan het JeugdFonds Sport en Cultuur een vergoeding bieden. Voor meer informatie hierover, bezoek www.jeugdfondssportencultuur.nl. 

Wil je jouw kind aanmelden? Dat kan tot 5 november door contact op te nemen met Tom de Vette via telefoonnummer 06-23901897.

Foto
PR  muziekvereniging Sint Radboud

18-10-2024