Poëziemiddag bij KunstWerkt tijdens Proef! De Plantage

Poëziemiddag bij KunstWerkt tijdens Proef! De Plantage

SCHIEDAM – Tijdens Proef! De Plantage op zaterdag 24 juni kun je om 14.00 uur, 15.00 uur of 16.00 uur een gratis rondleiding bijwonen bij KunstWerkt in Art Centre Schiedam. Kunstenaar Nikolaj Dielemans vertelt dan over de kunstwerken die momenteel in de galerie te zien zijn.

door Louise Melchers

De kunstenaars hebben zich niet alleen laten inspireren door licht, maar ook door muziek, poëzie, natuur en historie. Luister onder meer naar de muziek bij de kunstwerken van Fieke Hordijk, kijk naar hoe Ahrend van Ipenburg zich heeft laten inspireren door de grafsteen van Liduina van Schiedam en hoor wat een klimop heeft betekend voor het werk van Nikolaj.

Op zondagmiddag 25 juni kun je vanaf 15.00 uur bij Kunstwerkt terecht voor poëzie, korte verhalen en muziek. Ook deze middag is gratis te bezoeken.

Hier lees je meer over deze expositie en de poëziemiddag: Expositie KunstWerkt ‘Door Licht Geraakt’

KunstWerkt is te vinden in Art Centre Schiedam, Lange Nieuwstraat 191, 3111 AJ Schiedam, tegenover de Plantage.

Plantage

Foto boven: Nikolaj Dielemans aan het woord bij een van zijn schilderijen. Hij vertelt over kleur, lijnen, lagen, ondergrond en inspiratiebronnen en hij beantwoordt graag je vragen

Foto onder: borden bij de ingang van Proef! De Plantage. Op de kaart op het linkerbord is geheel rechtsboven het pand te zien waarin de locatie van KunstWerkt zich bevindt

23-06-2023