Webinar door Eef van Opdorp bij de Bibliotheek Schiedam

Online lezing over 'Pubers en Poen'

Online lezing over 'Pubers en Poen'

SCHIEDAM - Financieel coach Eef van Opdorp, bekend van onder meer het tv-programma ‘Uitstel van executie’, ‘Hoeveel ben je waard’ en ‘RTL Live’, geeft voor de Bibliotheek Schiedam op dinsdagavond 16 februari een online lezing over Pubers en Poen.

Van Opdorp: “Geen theoretisch geleuter maar praktische voorbeelden en tips. Mijn specialiteit is ingewikkelde geldzaken simpel maken. Uiteraard met de nodige humor en interactie.”

Aan de orde komen bijvoorbeeld vragen als hoe ga je met jouw puber in gesprek over zakgeld, kleedgeld- en belgeld? Welke grenzen moet je stellen en ben jij wel normaal? En wat verandert er allemaal wanneer je kind 18 wordt? Na de lezing kun je zoveel vragen stellen als je maar wilt. "Aan het eind van de avond ben je een frisse blik op geldzaken en financiële opvoeding rijker", zo laat de bibliotheek in de aankondiging van deze lezing weten.

Het webinar Pubers en Poen is deel van de reeks Samen Begrijpen - Sterk in Schiedam. Bijeenkomsten onder deze noemer zijn onderdeel van het Sociaal Juridisch Kenniscentrum, dat wordt georganiseerd door de Bibliotheek Schiedam en Minters. De reeks wil een wegwijzer zijn in de ingewikkelde wereld van wetten, regelingen, formulieren en het dagelijks leven.

Het webinar wordt online gegeven via Zoom, en is van 20:00 tot 21:30 uur. Wanneer je je van tevoren aanmeldt, krijg je een mailtje toegestuurd met de toegangslink. Deelnemen is gratis en aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Schiedam: https://www.debibliotheekschiedam.nl

 

01-02-2021