Vlaardingen had hem al

Schiedam krijgt een Pepersteeg

Schiedam krijgt een Pepersteeg

SCHIEDAM - Het centrum van Schiedam krijgt een straatnaam erbij, te weten de Pepersteeg.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schiedam hebben besloten de straatnaam Pepersteeg vast te stellen voor de openbare ruimte tussen de Boterstraat en de Herenstraat. Je kunt de precieze locatie zien op de bij dit besluit horende tekening.

In het centrum van Vlaardingen was er ooit een Pepersteeg. In 1930 werd dit hellende autovrije straatje hernoemd tot Peperstraat. Ook de Peperstraat in Delft heette vroeger Pepersteeg. Ook Rotterdam kent een Peperstraat.

Het besluit om tot een Pepersteeg in Schiedam te komen, is op 1 december jl. door het college van B&W genomen, maar op 28 december gepubliceerd. 

Je kunt tegen dit besluit binnen zes weken na bekendmaking daarvan een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Schiedam, t.a.v. de Bezwaarschriftencommissie, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam.

Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten: naam en adres van belanghebbende; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht; de gronden van het bezwaar en een volmacht, indien het bezwaar niet door de belanghebbende maar door een ander, namens hem, wordt ingediend.

De indiener van het bezwaarschrift wordt verzocht een kopie van het besluit, waartegen het bezwaar is gericht, mee te zenden.

Afbeelding: bron gemeente Schiedam

04-01-2021