Het is feest

Op woensdag 12 juni opent de Bliep Winkel van Sinkel op De Klinker

Op woensdag 12 juni opent de Bliep Winkel van Sinkel op De Klinker

SCHIEDAM - De Bliep Winkel van Sinkel is een loket waar kinderen makkelijk terecht kunnen voor een luisterend oor, spullen of hulp.

De winkel wordt bemand door bekende gezichten van school, wel zo fijn en vertrouwd. En als het toch te spannend is om een vraag te stellen, dan kun je een kaartje achterlaten. Binnen een paar dagen wordt er contact met je opgenomen.

Via Bliep is de Winkel van Sinkel gekoppeld aan alle partijen die een rol vervullen in het fijn opgroeien van kinderen in Schiedam. Ook het vullen van de kast gebeurt met hulp van de stad. Hoe mooi is dat?! Kleding, schoolspullen, een lekker leesboek of een cadeautje voor een verjaardag, maar ook een lidmaatschap van een sportclub of hulp bij het opknappen van een kinderkamer. Wat kinderen ook nodig hebben, ze vinden het in de Winkel van Sinkel.  

We vragen alle bezoekers van deze feestelijke opening om iets mee te nemen om de Winkel van Sinkel kast mee te vullen. Heb je iets in huis waar je een ander gelukkig mee kan maken? Neem het mee en doneer het aan de kast. 

Over Bliep 
Met out of the box oplossingen het verschil maken voor kinderen zodat zij onder alle omstandigheden fijn op kunnen groeien, dat is nu al bijna 5 jaar de aanpak van Bliep. Samen met scholen, hulpverleners, vrijwilligers en andere Schiedammers bundelt Bliep de krachten om kinderen maatwerk te bieden. En dat werkt!
Kijk voor meer informatie over Bliep op www.bliepplatform.nl. 

Opening Bliep Winkel van Sinkel
datum: 12 juni  
tijd: 12.30 - 13.30 uur 
locatie:
Schoolplein van De Klinker, Bernardus IJzerdraatsingel 1 in Schiedam

 

09-06-2024