OpenArtExchange verlengt solo-expo van Jacques Tange

OpenArtExchange verlengt solo-expo van Jacques Tange

SCHIEDAM - Enkele dagen na de opening op zaterdag 12 december van de solotentoonstelling van Jacques Tange moest ook OpenArtExchange vanwege de lockdown sluiten. De tentoonstelling wordt daarom verlengd tot en met 28 februari 2021. De traditionele nieuwjaarstentoonstelling vervalt.

"Helaas hebben ook wij onze deuren moeten sluiten vanwege de nieuwe coronamaatregelen. En dit alles net na de opening van onze nieuwe solotentoonstelling van Jacques Tange: Watching the time go by. Wij hopen dan ook van harte dat we op woensdag 20 januari weer open mogen, zodat iedereen deze prachtige tentoonstelling van dichtbij kan bewonderen", zo meldt Joke Bakker van OpenArtExchange aan de Hoogstraat 85 in Schiedam.

Joke Bakker vervolgt: "Om dit extra te vieren willen wij op zaterdag 23 januari een 'midisage' houden als inloopmiddag en tevens nieuwjaarsborrel. Uiteraard als dit weer mogelijk is en met inachtneming van alle maatregelen die op dat moment gelden."

De solotentoonstelling van de jubilerende Schiedamse kunstenaar Jacques Tange - hij zit 35 jaar in het vak - zal nog te zien zijn tot en met zondag 28 februari 2021. Daardoor zal de bij OpenArtExchange inmiddels traditionele nieuwjaarstentoonstelling (dit jaar genaamd: Hello 2021!) vervallen.

Je kunt alvast 'virtueel' een kijkje nemen in de tentoonstelling en de permanente collectie op de website van OpenArtExchange: https://www.openartexchange.com/?lang=nl

Jan Willem de Boer van JW TV Schiedam maakte een interview met de kunstenaar tijdens de opening. Je kunt de video zien door op de afbeelding onder dit artikel te klikken.

Foto boven: v.l.n.r. tijdens de opening van de solo-expositie Watching the time go by, OpenArtExchange-eigenaresse Joke Bakker, burgemeester Cor Lamers, Jacques Tange en Anne Ruth Schalk, galerie-assistente (bron foto OpenArtExchange)

 

 

 

31-12-2020