Zaterdag de 2023-editie op de Dam en Vlaardingerstraat

Organisatie en vrijwilligers in de startblokken voor Dickens Festijn

Organisatie en vrijwilligers in de startblokken voor Dickens Festijn

SCHIEDAM - Het 'Dickens Festijn' is morgen, zaterdag 16 december 2023, van 11.00 tot 18.00 uur op de historische Dam en Vlaardingerstraat in Schiedam.

De voorbereidingen voor het Dickens Festijn Schiedam op de historische Dam en Vlaardingerstraat zijn in volle gang. Alle vrijwilligers en partijen die meedoen zijn hard bezig om er een fantastische dag van te maken. De prachtige jurken worden nog even gestreken, de hoedjes gecontroleerd en alles op volgorde gelegd. De opbouw van de markt wordt nog een keer gecheckt, staat iedereen op de juiste plek? Wat zijn er prachtige producten te koop, je kan hier zeker iets leuks scoren. Van goede doelen tot kerstballen pimpen, meedoen met de oude ambachten of iets lekkers eten of drinken.

Oh ja … waar worden de kerstbomen geplaatst en wie gaat ze versieren? Hebben alle vrijwilligers en de muziek het draaiboek al ontvangen? Liggen de kleurplaten voor de kindertjes op de goede plek en zijn de toneellocaties al klaar? We zijn er maar druk mee, maar we hebben er zin in en zaterdag is alles tot in de puntjes geregeld.

Het programma is bekend en de bezoekersinformatie staat op de website https://stichtingtriplec.nl/Dickens-Festijn

We nodigen iedereen van harte uit om aanstaande zaterdag 16 december naar het Dickens Festijn Schiedam te komen op de Dam en Vlaardingerstraat. Tot dan.

Tekst:
Stichting Triple C - Care, Cure & Culture, organisator van het Dickens Festijn Schiedam

Fotografie
Coen Meeder Fotografie

Foto:
Vrijwilligers in prachtige kledij die de tijd van Dickens in Schiedam doen herleven. Vorig jaar vond het festijn plaats op de Lange Kerkstraat en het Land van Belofte, zoals je op deze foto uit 2022 ziet, dit jaar gaat het festijn terug naar de oorspronkelijke locatie: Dam en Vlaardingerstraat

15-12-2023