PingProperties verwelkomt beautysalon in Passage

PingProperties verwelkomt beautysalon in Passage

SCHIEDAM - PingProperties heeft een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met Yo Beauty Salon voor 140 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam.

De salon zal zich vestigen in de winkelunit bij de entree aan de Hoogstraat-zijde waar voorheen Parti (noten-koffie-chocolade) zat. Eind september zal de salon haar deuren openen.

Het winkelcentrum biedt tot nu toe nog geen schoonheidssalon en is daarom een goede aanvuling op het huidige retailaanbod.

Winkelcentrum Passage Schiedam

Passage Schiedam is prachtig gelegen in het historische centrum van Schiedam en is het grootste overdekte winkelcentrum van de stad met een historie vanaf 1932. In het winkelcentrum zijn circa 68 winkels gevestigd verdeeld over een begane grond en drie etages. Het heeft een oppervlakte van ca. 18.300 m² VVO.
Tevens beschikt het complex over een vijflaagse parkeergarage met 280 parkeerplaatsen. Wekelijks trekt Passage Schiedam 62.700 bezoekers met supermarkt Dirk, Hema, Action, Kruidvat, H&M en Nelson als anchor retailers. Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs behartigt exclusief de belangen van PingProperties bij de verhuur van het winkelcentrum.

Foto:
Ping Properties

06-09-2024