Plichtmatige zege van HBSS in inhaalwedstrijd

Plichtmatige zege van HBSS in inhaalwedstrijd

VOETBAL - Een mooie paaszaterdag en de relatief verre uitwedstrijd in Oudenhoorn tegen OHVV waren de ingrediënten voor een inhaalwedstrijd van HBSS. Deze werd door de Schiedammers met 0-2 gewonnen. 

Een afgelasting van een paar weken terug maakte dat HBSS nu zijn wedstrijd speelde om qua aantal wedstrijden op gelijke hoogte (20) te komen met de afdelingsgenoten in 3D. 
Over het verschil in aantal punten niet te spreken want dat zou bij een zege vandaag oplopen naar 15 hetgeen met nog 6 speelronden voor de boeg natuurlijk een luxe is voor het team van trainer Wolters.

De wedstrijd was moeizaam en moest worden afgewerkt op een slecht bespeelbaar veld. Desalniettemin deed HBSS wat mocht worden verwacht met goals van Kevin Edmilson Santos ('20) en Marruchen Zimmerman ('83) netjes verdeeld over de helften. Zo werd een gedegen 0-2 zege behaald.

Volgende week wacht de derby op Harga tegen Excelsior'20 en dan moet runner up Meeuwenplaat uit naar rodelantaarndrager Deltasport. Meer dan een officieus kampioenschap lijkt er dan dus niet in te zitten voor HBSS, maar een week later wacht de 'topper' in Hoogvliet tegen Meeuwenplaat. Het lijkt een kwestie van aftellen alvorens HBSS na 31 jaar weer van vreugde kan ontploffen wegens een promotie door middel van een titel.

Foto: bron HBSS

09-04-2023