Getuigenoproep politie

Politie toont beelden van overval op Tani Polo Sklep

Politie toont beelden van overval op Tani Polo Sklep

SCHIEDAM - De politie heeft in het regionale opsporingsprogramma op televisie (RTV Rijnmond) beelden gedeeld van een gewapende overval op de Poolse supermarkt Tani Polo Sklep in Schiedam Oost. Hieronder vind je een link naar het fragment van het programma, waarin de camerabeelden van de overval worden getoond.

"Twee met grote messen gewapende mannen overvallen een Poolse supermarkt in Schiedam. Ze eisen uiteraard geld, maar het blijken ook liefhebbers te zijn van een bepaald merk sigaretten", zo meldt de politie.

"Het duo komt op 6 oktober 2020 rond 21.10 uur supermarkt Tani Polo Sklep aan de de Professor Kamerlingh Onneslaan binnenstormen. Terwijl ze met messen zwaaien roepen ze in het Engels dat ze geld willen.

Een medewerkster geeft hen dat, maar ze willen ook nog pakjes van het sigarettenmerk Marlboro. Vervolgens gaan ze er via de Franklinstraat vandoor. De twee zijn gefilmd. Wie weet wie het zijn?", zo vraagt de politie om inlichtingen.

Heb je informatie, dan verzoekt de politie te bellen met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Hier lees je ons eerdere artikel:
https://deschiedammeronline.nl/artikel/details/overval-op-supermarkt-door-twee-mannen-met-grote-messen

Om het fragment uit de uitzending van Bureau Rijnmond te zien op YouTube, kun je onderstaande afbeelding (link naar YouTube) aanklikken. 

 

11-02-2021