Projectontwikkelaars steunen Voedselbank

Projectontwikkelaars steunen Voedselbank

SCHIEDAM - Ontwikkelcombinatie Schieveste heeft gisteren een waardecheque overhandigd aan de Voedselbank van Schiedam. Daarnaast krijgen alle 150 huishoudens die gebruik maken van de Voedselbank een pakket met biologisch fruit aangeboden.

Job Posner van Synchroon (geheel links) en inwoner van Schiedam Marc van Os van Dura Vermeer (tweede van links) overhandigden namens de ontwikkelcombinatie de symbolische cheque ter waarde van 2000 euro aan Marja Docter, voorzitter van de Voedselbank Schiedam en penningmeester Jaap Guijt. Met deze extra financiële steun kan de Voedselbank onder andere luxere producten toevoegen aan haar pakketten, zoals shampoo en wasmiddelen.

Bovendien krijgen 150 huishoudens een biologisch fruitpakket. Dat is ingekocht bij lokale ondernemer Ellen van Dalen van Natuurlijk Gezond uit Schiedam. 

Ontwikkelcombinatie Schieveste ontwikkelt en realiseert het gebied rondom het station Schiedam Centrum. Het is een samenwerkingsverband van vier bedrijven: VolkerWessels Vastgoed, Dura Vermeer, Van Omme & De Groot en Synchroon.

Bron foto Ontwikkelcombinatie Schieveste

14-01-2021