Je kunt gratis kennismaken met tennis, padel, badminton en/of pickleball

RacketSportSchiedam houdt open dag

RacketSportSchiedam houdt open dag

RACKETSPORT - RacketSportSchiedam (RSS) in Schiedam Noord houdt zondag 27 maart aanstaande een open dag.

Het sportcentrum vind je aan de Zoomweg 4 in Schiedam Noord (dit ligt naast sportpark Willem-Alexander), Het biedt op de open dag een divers programma. Je kunt niet alleen tennis en padel spelen zondag, maar er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd, zowel voor de jeugd als voor volwassenen. Iedereen is van harte welkom op deze open dag om diverse sporten gratis te proberen. Daarbij kun je ervoor kiezen vrij te spelen te spelen of deel te nemen aan clinics. Tennis kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Padel wordt uitsluitend binnen in de hal gespeeld op de beschikbare zes banen. 

Er zijn clinics voor tennis, padel, badminton en het testen van rackets. Ook komt pickleball aan bod. Momenteel is pickleball de snelst groeiende sport in Amerika, zo licht RSS toe. Hiervoor komt Pickleball Holland naar de open dag in Schiedam om mensen kennis te laten maken met deze relatief nieuwe sport. 

Bij alle activiteiten is er een vrije inloop. Van tevoren opgeven is dus niet nodig. En je kan desgewenst elke keer weer bij een nieuw onderdeel meedoen. 

RSS Open Dag
Wanneer: Zondag 27 maart 2022
Tijd: 10:30 tot 13:30 uur
Kosten: deelname is gratis  

20-03-2022