Restaurant 'Bamboo Cuisine' gaat vrijdag open

Restaurant 'Bamboo Cuisine' gaat vrijdag open

SCHIEDAM - Aanstaande vrijdag 1 maart opent aan de Groenelaan 95b in Schiedam het restaurant Bamboo Cuisine. Het restaurant is gespecialiseerd in Oosterse gerechten. Je kunt er afhalen en er zijn circa veertig zitplaatsen om in het restaurant te eten. 

Voorheen was hier Kasteel van Zuydt gevestigd. Na een ingrijpende verbouwing, die ongeveer vier maanden duurde, opent Tommy Lin (23) aanstaande vrijdag zijn restaurant. Dat zal geopend zijn van dinsdag tot en met zondag. Dinsdag, woensdag en donderdag is het restaurant open van 16.00 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 21.00 uur en zondag van 16.00 tot 21.00 uur. Afhalen tot 21.00 uur. Bestellingen in het restaurant tot 21.00 uur, maar daarna is er ruim de tijd om in het restaurant van het diner te genieten.

Wokgrechten zijn er met kip, rundvlees, vegetarisch en garnalen. Alle gebruikte ingrediënten zijn halal. Er is een keuze uit negen sauzen.

Verder staan er onder meer bijgerechten op de kaart als ebi tempura, crispy shrimps, miniloempia's, kipsaté, beef teriyaki en chicken teriyaki. Maar o.a. ook kipnuggets, patat en zoete aardappel friet is te bestellen.

Hier lees je ons eerdere artikel:
Laatste weekend voor Kasteel van Zuydt. Aan de Groenelaan komt wok-to-go-restaurant 'Bamboo Cuisine'

Foto: Tommy Lin in het gedeelte van het restaurant waar de zitplaatsen zijn. Tommy werd geboren in Stadskanaal, maar verhuisde al als baby van een half jaar oud naar Schiedam, waar zijn ouders snackbar Hans en Grietje op de Groenelaan openden

 

28-02-2024