Zavor Coffee Experience bestaat niet meer

Restaurant De Stoker biedt je een 5-, 6-, 7- of 8-gangendiner

Restaurant De Stoker biedt je een 5-, 6-, 7- of 8-gangendiner

SCHIEDAM - Lunchcafé Zavor Coffee Experience Schiedam aan de Hoogstraat 91a in Schiedam is opgehouden te bestaan. Het bedrijf is overgenomen. Er komt nu een restaurant in: 'De Stoker'.

Op dit moment zijn maître Luca De Olivera Lopes (22), chefkok Jurriaan de Witte (31) en diens partner Gina Riphagen (31) met familie en kennissen hard bezig met de inrichting van het pand. Het is de bedoeling om volgende week zondag (21 juli 2024) open te gaan.

Zoveel mogelijk wordt uitgegaan van producten van Hollandse bodem, op basis waarvan het restaurant 'fine dining' wil gaan aanbieden, in de avond in de vorm van een naar keuze 5-, 6-, 7- of 8-gangendiner. De capaciteit is zes tafels.

Voor de lunch zullen er twaalf tafels beschikbaar zijn, maar zal het aantal gangen beperkt zijn tot twee of drie.

Aan de achterzijde van het restaurant is een terras. Dat kijkt uit op de binnenplaats van het Nationaal Jenevermuseum. Aan de zijkant van het restaurant bevindt zich een zaaltje om met een privégezelschap te dineren. 

Restaurant De Stoker zal open zijn op donderdag (18.00 - 22.00 uur), vrijdag (12.00 - 22.00 uur), zaterdag (12.00 - 22.00 uur) en zondag (12.00 - 17.00 uur).

Vanaf volgende week zal de website te vinden zijn onder het adres destokerschiedam.nl

“Dit bedrijf heeft een nauwe samenwerking met het achtergelegen Jenevermuseum en trekt veel bezoekers van het Stedelijk Museum aan”, zo lezen wij op de website van Horecamakelaardij Knook & Verbaas over Zavor. Dat kun je lezen op deze webpagina:
https://horecamakelaardij-knook-verbaas.nl/advertentie/ter-overname-aangeboden-lunch-cafe-zavor-hoogstraat-91a-te-schiedam/

Tekst:
redactie De Schiedammer Online

Foto:
door De Schiedammer Online

13-07-2024