Opbrengst online veiling is voor het goede doel, ditmaal Stichting Passie

Ronde Tafel brengt goederen en diensten online onder de hamer

Ronde Tafel brengt goederen en diensten online onder de hamer

SCHIEDAM - De Ronde Tafel Schiedam houdt op vrijdag 12 maart aanstaande een veiling. De opbrengst is voor het goede doel. Dit keer is de opbrengst voor Stichting Passie in Schiedam.

De Ronde Tafel heeft in het verleden verschillende malen een veiling georganiseerd om geld bij elkaar te brengen voor het goede doel. Ditmaal - in verband met de coronamaatregelen - is het de eerste keer dat de veiling geheel online plaatsvindt. Tijdens de veiling kun je zowel goederen als diensten bemachtigen. Je kunt hierbij denken aan goederen als horloges en meubelstukken en diensten als bijvoorbeeld een portretfotoshoot en workshops.

"Uiteraard vindt alles plaats onder toeziend oog van een notaris, maar het gaat natuurlijk om het veilingaanbod!", zo schrijft de organiserende club.  Op 12 maart start de veiling om acht uur 's avond, na een korte introductie en uitleg. 

"Na het 'winnen' van een veiling en als de betalingsverplichtingen zijn voldaan worden de goederen door de heren van de Ronde Tafel bij u thuis of op het bedrijf bezorgd en de diensten per e-mail bevestigd met de betreffende partijen", zo schrijft de Ronde Tafel in de aankondiging van het evenement, "een spetterende avond met een hoog entertainmentgehalte". 

Deelname aan de veiling is gratis. Je kunt je opgeven om mee te doen via onderstaande link. Per e-mail krijg je dan een link naar de veilingomgeving.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSef2YMxTXAwhAiRN1A489HBBhdm3K5DzFrvt5RiZvRpt8wZuQ/viewform

De opbrengst van dit online-evenement is voor de Stichting Passie. Deze stichting heeft geld nodig voor de realisering van een eigen dagbehandellocatie voor kinderen met autisme.

Foto: door Brian Turner - Flickr: My Trusty Gavel, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=25132586 Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding 2.0 Unported

24-02-2021