Hier lees je wie de deelnemers zijn

Schiedam West Festival in Julianapark

Schiedam West Festival in Julianapark

SCHIEDAM - Op zondag 10 september vindt de tweede editie van het Schiedam West Festival plaats. Creatieve buurtbewoners verkopen van 14.00 tot 17.00 uur hun zelfgemaakte producten in het Julianapark. Naast deze 'MakersMarkt' vol kramen is er ook weer een 'Kletshoek'.

Tijdens het gratis toegankelijke Schiedam West Festival in het Julianapark staat de MakersMarkt met meer dan twintig kramen centraal. Initiatiefnemer Nicole McMahon staat er zelf ook weer met haar smaakmakers zoals pittige chili-oliën om je maaltijden te pimpen. Nicole: ,,Het festival ontstond vorig jaar vanuit de behoefte om het wij-gevoel dat was ontstaan tijdens de pandemie vast te houden, maar het overtrof alle verwachtingen. Het Julianapark bruiste van de creativiteit van makers en het enthousiasme van buurtbewoners om die producten en vooral elkáár te ontdekken. Al op diezelfde dag kregen wij als organisatoren voortdurend de vraag: komt er een tweede editie?!”

En die komt er dus. Net als vorig jaar is er die middag ook Cultuur Borrelt in het Julianapark. 

Dit zijn alle deelnemers van het Schiedam West Festival 2023 op een rij: Atelier Koek en Loer, De giga grote geweldig grappige geiten gids, Potstop, Je Tante Anne, Aut of my mind, moobijoux, Studio Billie, Studio Nigh, Studio Lieselies, Stukjebijbeetje, Atelier Ferreira, by lucia, LiesMos, Boomhutje, kaarenkleur, Elke Dag Eten, Schiedamse Sewing Sisters, Lowlands Woodwork, Trouble and Spice.

Kletshoek
Het Schiedam West Festival is ook een plek waar Schiedammers elkaar kunnen ontmoeten voor een gezellig praatje en een spelletje. De gratis koffie en thee staan klaar. Iedereen is welkom om aan te schuiven.

www.instagram.com/schiedammakersmarkt
www.facebook.com/Schiedammakersmarkt

Foto: de opbouw van de Makersmarkt vorig jaar op 11 september (foto door Louise Melchers)

01-09-2023