Getuigenoproep Politie Eenheid Rotterdam en omstreken

Signalement van gezochte man na overval op Wibra Schiedamseweg

Signalement van gezochte man na overval op Wibra Schiedamseweg

REGIO - Aan de Schiedamseweg in Rotterdam heeft vanmiddag een met een mes gewapende man een winkel van de Wibra overvallen. Hij ging er lopend met zijn buit vandoor. De politie heeft een getuigenoproep gedaan.

De politie in Rotterdam zoekt (specifieke) getuigen van een overval op de Wibra aan de Schiedamseweg. Op zaterdag 12-12 rond 15.40 uur kwam een onbekende man de winkel binnen en bedreigde de caissière met een mes. Hij ging er met een onbekend geldbedrag lopend vandoor. 

"De caissière bleef ongedeerd, maar flink geschrokken achter. Tijdens de overval waren er geen klanten in de zaak, maar toen de dader binnenkwam verlieten twee getinte tienermeiden net de winkel. De politie komt graag met hen in contact; ze kunnen belangrijke getuigen zijn", zo meldt de politie. 

De politie vervolgt: "De dader was 1.80 meter, droeg een zwarte lange jas met capuchon, grijze broek zwarte schoenen met witte zolen en hij had een laptoptas bij zich. Iets gezien? Heeft u camerabeelden? Deel uw informatie met de politie via 0900-8844."

12-12-2020