Er zijn storingen Caiway en er komen er meer

Er zijn storingen Caiway en er komen er meer

SCHIEDAM - Dinsdagnacht en woensdagnacht zijn er voor Caiway-klanten storingen te verwachten met het gebruik van internet, telefoon en tv. Los hiervan melden Caiway-tv-kijkers vanochtend storingen.

Caiway meldt dat er in de nacht van dinsdag op woensdag en in de nacht van woensdag op donderdag onderhoud wordt uitgevoerd aan een netwerk en dat daardoor tussen 01.00 en 05.00 uur internet, telefoon en tv beperkt beschikbaar zijn. Op social media zijn overigens hedenochtend, maandag 30 november, ook meldingen van Caiway-klanten in Schiedam te zien dat er tv-storingen zijn. Ook een klant in Monster meldt een storing. Caiway twittert om 8.32 uur: "Goedemorgen! Er is geen storing bekend. Ervaar je nog een storing? Wil je mij dan een DM sturen dan help ik je graag verder!"

Caiway meldt op de website over het aankomende te plegen onderhoud: "01-12-2020 - 03-12-2020: Van dinsdag 1 tot en met donderdag 3 december voeren wij werkzaamheden uit aan ons FTTH-netwerk. Hierdoor zijn internet, telefoon en tv tussen 01:00 en 05:00 uur beperkt beschikbaar. We voeren de werkzaamheden bewust ‘s nachts uit, zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Na afronding van de werkzaamheden herstart uw modem automatisch en werkt internet, telefoon en tv weer zoals u dat gewend bent."

30-11-2020