Gratis taxatie van kunst, kitsch, antiek, sieraden, keramiek, postzegels, munten, etc.

Taxatiedag 'Pracht & Prul' in Jenevermuseum

Taxatiedag 'Pracht & Prul' in Jenevermuseum

SCHIEDAM - Nationaal Jenevermuseum Schiedam organiseert in samenwerking met Veilinghuis Vendu Rotterdam de taxatiedag ‘Pracht & Prul’. Deze dag vindt plaats op donderdag 16 november van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op zoek naar de verborgen schatten in je huis? Wil je weten wat die erfstukken echt waard zijn? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de waarde van dat kopje van oma, die oude jeneverfles of een schilderij dat al jaren op zolder staat? Iedereen is welkom op deze taxatiedag, die plaatsvindt in het kader van de tentoonstelling ‘Blauw van de Jenever, keramiek in de jeneverindustrie’. 

Hoe werkt het?
Om te zorgen dat alles soepel verloopt op de taxatiedag, vraagt het Jenevermuseum aan bezoekers om zich vooraf te registreren. "Dit helpt ons om wachttijden te minimaliseren en een efficiënte taxatieservice te bieden", aldus de organisatoren.

Aanmelden kan via  https://vendurotterdam.nl/afspraak-maken/#/ 

Klik dan bij categorie: 'Taxatie' en je kan je aanmelden voor de taxatiedag

"Breng items mee naar het Jenevermuseum op de aangegeven datum en tijd. Onze experts (experts van Veilinghuis Vendu Rotterdam) zullen je bezittingen zorgvuldig beoordelen en taxeren. Je ontvangt een deskundige schatting van de waarde en extra informatie over je items", aldus het persbericht van het Jenevermuseum.

Wat kun je verwachten?
"Tijdens deze taxatiedag kun je al je bezittingen laten beoordelen door ervaren experts en taxateurs. Of het nu gaat om antiek, sieraden, kunst, meubels, munten, postzegels, of andere (waardevolle) items, onze deskundigen staan voor je klaar om hun inzichten en expertise met je te delen."

Toegang en kosten
Het museum is op deze taxatiedag, donderdag 16 november, gratis te bezoeken.

Foto: taxateur Nicholas le Clercq tijdens een eerdere taxatiedag die werd gehouden bij Lijstenatelier Suzanne Klüver

 

30-10-2023