Twee Rotterdamse scholen bezoeken alle groepen 8

Twee Rotterdamse scholen bezoeken alle groepen 8

ROTTERDAM/SCHIEDAM - Op woensdag 9 december krijgen de ruim 760 leerlingen uit Schiedam die in  groep 8 zitten een verrassing en een traktatie van twee middelbare scholen die net over de grens van Schiedam in Rotterdam gevestigd zijn.

Dit zijn het Rotterdam Designcollege (havo, mavo, vmbo) en het Experience College (vmbo). Docenten van beide scholen gaan alle basisscholen in Schiedam bezoeken.

"Het was aanvankelijk de bedoeling om in de derde week van januari een 'Rotterdamse' scholenmarkt te organiseren in Schiedam maar helaas is dat niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen", aldus de schoolleiding. "Op beide scholen bestaat wél de mogelijkheid om een rondleiding te reserveren via de website van de school."

Het Rotterdam Designcollege is gevestigd aan de Beukelsdijk 145 in Rotterdam. Het Experience College vind je aan de Spaanseweg 101 in Rotterdam. 

Foto: leerlingen met docent september jl. tijdens de open dag die werd gehouden na de grootscheepse verbouwing die bij het Experience College de afgelopen zomervakantie heeft plaatsgevonden

 

 

28-11-2020