Uitdeelactie Servicepunt Woningverbetering geannuleerd

Uitdeelactie Servicepunt Woningverbetering geannuleerd

SCHIEDAM - De uitdeelactie van het Servicepunt Woningverbetering die gepland stond op vrijdag 18, zaterdag 19 en maandag 21 december, kan door de verscherpte coronamaatregelen niet doorgaan. Het Servicepunt Woningverbetering zou drie dagen lang WoonWijzerBoxen uitdelen in wijkcentrum De Brug. In het nieuwe jaar komt er daartoe een nieuwe gelegenheid.

Nu de wijkcentra dicht zijn kan het Servicepunt Woningverbetering niet terecht bij wijkcentrum De Brug, waar de uitdeelactie zou plaatsvinden. De uitdeelactie gaat zeker wel plaatsvinden, maar pas in het nieuwe jaar. Woningeigenaren die zich hadden verheugd op een samengesteld energiebespaarpakket moeten dus nog even geduld hebben.

Zelf samenstellen kan nog steeds
Woningeigenaren kunnen nog steeds zelf een pakket met energiebesparende producten samenstellen dat het beste past bij hun situatie. De eerste € 90,- van de bestelling krijgen zij van het Servicepunt Woningverbetering. Er hoeft niets te worden voorgeschoten, de korting wordt meteen bij het afrekenen verrekend. Woningeigenaren kunnen naar www.woonwijzerwebshop.nl/collections/all. Bij het afrekenen is de kortingscode: SCHIEDAM2020. De levertijd is ongeveer twee weken.

Samen voor een duurzaam Schiedam
"De actie van het Servicepunt Woningverbetering past bij de ambitie van de gemeente Schiedam om met elkaar te werken aan een duurzame stad. Zo blijft Schiedam een fijne plek om te wonen, werken en leven. Met schone lucht en een gezonde omgeving. Voor nu en voor toekomstige generaties. Energie besparen hoeft niet moeilijk te zijn. Door eenvoudige en betaalbare maatregelen te nemen is het mogelijk al flink te besparen op de energierekening. De woning wordt hiermee comfortabeler en het is ook nog eens goed voor het milieu", aldus de gemeente.

Landelijke subsidie
Deze actie voor Schiedamse woningeigenaren is mogelijk gemaakt door een subsidie die het Servicepunt Woningverbetering heeft ontvangen van de Rijksoverheid.

Foto boven: het Servicepunt Woningverbetering is tegenwoordig gevestigd in het Klantcontactcentrum van de gemeente Schiedam in het Stadskantoor. Op de foto Eelco Schippers, manager van het Servicepunt Woningverbetering (foto door Marco Spruit Bleeker).

 

15-12-2020