Gratis toegankelijk, in foyer van Theater aan de Schie

Vandaag Stilte aan de Schie en Lunchconcert

Vandaag Stilte aan de Schie en Lunchconcert

SCHIEDAM - Vandaag woensdag 12 april 2023 is er in de foyer van Theater aan de Schie om 10.00 uur Stilte aan de Schie (stoelyoga) en om 12.15 uur het Lunchconcert. Beide activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Stilte aan de Schie is een samenwerking tussen Theater aan de Schie en Yogastudio Yoia. Het zijn gratis toegankelijke ontspannen yogalessen op en om de stoel. De lessen worden begeleid met live muziek en verzorgd door docenten van Yogastudio Yoia uit Schiedam. Stilte aan de Schie begint om 10.00 uur eindigt rond 11.00 uur. 

Het Lunchconcert is een samenwerking van Theater aan de Schie en Opera aan de Schie en vindt plaats van 12.15 uur tot 13.00 uur. Deze editie van het Lunchconcert kun je luisteren naar een solo-optreden van Nele Mennes. Zij is een Belgische zangeres en songwriter. Wat Mennes schrijft en zingt, ligt tussen muziektheater, jazz en pop. 

Foto's: het vorige lunchconcert, dat op woensdag 29 maart plaatsvond, trad het Origami Ensemble op dat werken van Mozart, Britten, Kodàly en Francaix ten gehore bracht (foto's door Rob van der Stel) 

lunch2

12-04-2023