Wordt dit een jaarwisseling met een avondklok?

Wordt dit een jaarwisseling met een avondklok?

SCHIEDAM -  We hebben in januari niet kunnen bevroeden, dat 2020 zo'n heel bijzonder jaar zou worden. Het is geen pretje, zeker niet nu we in een lockdown zijn terechtgekomen met veel impact op samenleving, medebewoners en ondernemers.

Burgemeester Cor Lamers sloot vannacht de laatste raadsvergadering van de gemeente Schiedam van het jaar 2020 af met een speciaal woord over de coronacrisis. Het is een moeilijk jaar, in het bijzonder ook voor mensen die door het coronavirus een geliefde hebben verloren.

Ook ging Lamers op de komende jaarwisseling in. Hij wenst een ieder met name een rustige veilige jaarwisseling toe, een jaarwisseling "mogelijk nog met een avondklok, dat weten we niet, dat ligt nog in de toekomst verscholen". 

De jaarlijkse traditie van een nieuwjaarsbijeenkomst in de foyer van het Theater aan de Schie kan dit jaar niet plaatsvinden wegens de coronamaatregelen, zo merkte Lamers op, maar er wordt wel gedacht aan het houden van een online-variant voor de nieuwjaarsbijeenkomst.

Hier lees je ons eerdere artikel van vandaag 'Groenoord gaat van het gas af':
https://www.deschiedammeronline.nl/detail/details/schiedam-groenoord-gaat-van-het-gas-af

Ook schreven wij vandaag over een nieuw wijkgebouw in Groenoord en over bejaardenwoningen voor mensen met migratieachtergrond:
https://www.deschiedammeronline.nl/detail/details/groenoord-krijgt-bejaardenhuizen-voor-mensen-met-migratieachtergrond

 

 

 

16-12-2020