De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vanaf vandaag is nieuwe telefoonnetwerk beschikbaar in Schiedam

5G van T-mobile is een feit

5G van T-mobile is een feit

SCHIEDAM - T-Mobile Nederland heeft vanochtend door middel van een persbericht aangekondigd dat vanaf vandaag het 5G-netwerk van dit telecombedrijf ook in Schiedam beschikbaar is. Eind 2020 is het 5G-netwerk van T-Mobile landelijk dekkend, aldus het bedrijf.

In de komende dagen krijgen klanten met een T-Mobile Unlimited en Unlimited Plus abonnement en een geschikt 5G-toestel automatisch toegang tot het 5G-netwerk van T-Mobile. Gebruikers met een T-Mobile Go abonnement zonder Unlimited, kunnen dan 5G-toegang als optie toevoegen aan hun abonnement.

Het nieuwe netwerk biedt ondernemers mogelijkheden voor innovatieve IoT-toepassingen. IoT staat voor Internet of Things of vertaald het internet der dingen. Een definitie van het internet der dingen is: de ontwikkeling van het internet, waarbij alledaagse voorwerpen zijn verbonden met het netwerk en gegevens kunnen uitwisselen.

Op 10 maart 2020 nog werd een actualiteitendebat gehouden in de gemeenteraad over de toekomstige uitrol van het 5G-communicatienetwerk: 

5G vormt ernstig risico voor gezondheid ()

Op 6 februari 2020 werd door de gemeente een seminar gehouden over 5G: '5G in Schiedam: Digitale infrastructuur en alles wat u verder wilt weten over nieuwe connectiviteit'. Wethouder Bregman sprak toen van een te houden pilot in het havengebied van Schiedam. Onder de navolgende link lees je meer over het seminar: 

Eén groot reclame-verhaal voor 5G ()

Als je de eerste afbeelding onder dit artikel aanklikt, kun je het interview zien dat Jan Willem de Boer van JW TV met wethouder Marcel Bregman over 5G hield.

Foto boven: het in februari gehouden seminar in het Stadskantoor (foto door Jan Schrijver)

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker