De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Portugees restaurant op de Hoogstraat

Eethuis 'Sabores do Norte' open

Eethuis 'Sabores do Norte' open

SCHIEDAM - Aan de Hoogstraat 129 en 131 was restaurant 't Vlaams Eethuisje gevestigd. Er is druk verbouwd in beide panden, zodat restaurant Sabores do Norte (uit het Portugees vertaald: 'Smaken van het noorden') met een vernieuwd interieur is opengegaan. 

Susana Carvalho, een Portugese die sinds acht jaar in Nederland woont, zwaait de scepter van het restaurant, dat geheel door dames wordt bemand. Haar zus en moeder staan in de keuken en Susana's dochters helpen in de bediening. Binnen trekt een grote sfeervolle foto van een stad bij avond de aandacht. Welke stad? "Porto is dat, we komen uit het noorden, vandaar ook de naam hè", zegt de eigenaresse van het nieuwe restaurant. 

Om te kijken of er nog plaats beschikbaar is in haar restaurant, kun je haar bellen op 06-84910654

Bom apetite, bom proveito, ofwel eet smakelijk.

Foto: Susana Carvalho in haar restaurant (foto door Jan Schrijver)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horeca-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

1 commentaar(en) op artikel "Eethuis 'Sabores do Norte' open"

De telefoonnummer in de artikel is niet correct, ik heb geprobeerd te bellen en het gaat naar iemand anders. Ik heb dan de nummer op een ander pagina gezocht dat was goed. De juist telefoonnummer is 0684910645.

Door: Inês Mósca Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker