De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Aanvraag vergunning cafébedrijf Proosje

Aanvraag vergunning cafébedrijf Proosje

SCHIEDAM - Bij de burgemeester van Schiedam is een vergunning aangevraagd op grond van artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Schiedam 2013 in verband met de vestiging van het horecabedrijf Proosje gevestigd aan de Hoogstraat 12 te Schiedam.

Het gaat hier om een wisseling van uitbaters van Café Proosje. Catja en Rob nemen afscheid van Proosje; Erica en Martin zijn de nieuwe uitbaters, zo is te lezen op de Facebook-pagina van het café.

In de vergunningaanvraag bij de gemeente staat dat de maximaal toegestane openingstijden zijn:

- zondag tot en met donderdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

- vrijdag en zaterdag van 07.00 uur tot 04.00 uur

De maximaal toegestane openingstijden van het terras zijn:

- zondag tot en met zaterdag van 07.00 uur tot 01.00 uur

Het terras is gesitueerd langs de voorgevel van het pand en heeft de afmeting van 5 meter bij 2 meter.

Vanaf woensdag 29 juli 2020 ligt de aanvraag 1 week ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen over de aanvraag naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam, onder vermelding van “zienswijze horecabedrijf “Proosje”.

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker