De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Gezocht voor schadeverzekeraar in Rotterdam

Administratief Medewerker (24-28)

Administratief Medewerker (24-28)

ROTTERDAM/SCHIEDAM -  Werving & selectiebureau ReFlex Personeel, gevestigd in Schiedam, zoekt voor een van zijn opdrachtgevers een Administratief Medewerker Acceptatie (24-28 uur per week). De opdrachtgever is een met name op de bedrijfsmatige brandmarkt gerichte schadeverzekeraar in Rotterdam. 

Personeelsadvertentie

Onze opdrachtgever is een ambitieuze schadeverzekeraar binnen de Nederlandse bedrijfsmatige brandmarkt voor zowel co-assurantie als volmacht. Hoewel het bedrijf in Nederland nog klein is, is het wereldwijd een zeer grote verzekeraar. Afgelopen jaren is de verzekeraar in Nederland hard gegroeid. Inmiddels wordt samengewerkt met meer dan 40 makelaars en volmachthouders.

Ter uitbreiding van de activiteiten zijn wij op zoek naar een 'administratief medewerker acceptatie’. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het ondersteunen van de acceptant bij de afwikkeling van de polissen. Je houdt je onder andere bezig met het accorderen van polissen in E-abs, het uitvoeren van sanctiechecks, het opvragen van gegevens bij makelaars en het inboeken van (volmacht)premies. 

Hoe ziet jouw dag eruit? 
In de ochtend begin je met het verwerken van borderellen voor de makelaars waar jij voor verantwoordelijk bent. Het is van belang dat je goed kijkt naar de mutaties en de prolongatieboekingen en deze op de juiste wijze in het systeem van de verzekeraar zet voor de financiële afdeling. Zie je bijzondere boekingen terugkomen? Dan neem jij contact op met de makelaar om hier duidelijkheid over te krijgen. 

Na de pauze ga je aan de slag met E-abs, een boekingssysteem voor de Nederlandse verzekeringsmarkt. In dit systeem bekijk je of de polissen (die er door de makelaars in zijn gezet) juist zijn en conform de afspraken van de acceptanten. Klopt de polis, dan voer je een UBO-check uit om te kijken of de verzekerde niet op een van de sanctielijsten staat. Gedurende dit proces heb je veel contact met de acceptanten en makelaars. 

Wat verwacht de verzekeraar van jou? 
- Je hebt HBO werk- en denkniveau 
- In bezit van WFT-basis of je bent bereid om deze in een korte termijn te halen 
- Goede beheersing van Microsoft Excel 
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 
- Communicatief vaardig, proactief en stressbestendig 
- Woonachtig in de regio Rotterdam is gewenst 
- Pre: kennis van E-abs, sanctieplatform of marketscan

De arbeidsvoorwaarden bij deze (internationale) verzekeraar zijn zeer goed en in overeenstemming met de functie en met jouw kennis en ervaring.

Je kunt solliciteren door je motivatie en cv te e-mailen naar recruiter@reflexpersoneel.nl of via de website van ReFlex Personeel.

 

1 commentaar(en) op artikel "Administratief Medewerker (24-28)"

Geachte heer/mevrouw,

Graag wil ik mijn interesse in deze vacature kenbaar maken. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. In het verleden heb ik veel ervaring als administratief medewerker opgedaan en ik heb met plezier gedaan. Als persoon ben ik doorzetter en oplossingsgericht. Deze werkzaamheden passen bij mij. Graag wil ik een persoonlijk gesprek met mijn cv.

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,

Gordana Jevic

Door: Gordana Zecevic Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: