De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Op vrijdag, zaterdag en zondag

Afhalen / bezorgen Het Schielicht

Afhalen / bezorgen Het Schielicht

SCHIEDAM - Restaurant Het Schielicht is voor het afhalen/bezorgen vanaf heden tot en met 6 april 2020 geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 uur. Je kunt vanaf 16.00 uur telefonisch bestellen (010 4702717). Heb jij als restaurant of winkelier ook een initiatief, laat het ons dan weten (hieronder zie je hoe).

door Gert Struijs (tekst en foto's)

Normaal verzorg ik de rubriek 'Gert komt binnen bij'. De laatste aflevering in deze rubriek was bij Chloë ’s Takeaway.  Dit afhaalrestaurant is op 3 maart jl. geopend. In verband met de crisis ga ik de komende tijd niet binnen bij winkeliers voor het afnemen van een interview en het maken van enkele foto's. Mijn nieuwe rubriek heet 'Gert blijft binnen'. Ik wil restaurants en winkels die hun dienstverlening in verband met de crisis aanpassen graag aan wat publiciteit helpen. Wil je zelf iets melden als restaurant of winkelier, laat het me dan weten onder gert@deschiedammeronline.nl (Als redactie behouden we ons zoals altijd het recht voor om een bericht niet te melden, zulks ter beoordeling van de redactie en zonder dat hiervoor opgaaf van reden benodigd is.)

Het Schielicht
Tal van restaurants zijn de laatste week gesloten in verband met het coronavirus, zo ook restaurant Het Schielicht aan de Kandelaarweg 123. Normaal gesproken fietsen hier tal van mensen langs de Schie en op de vele fietspaden van het Midden Delfland om te genieten van de mooie polder. En maken dan een pitsstop bij restaurant Het Schielicht waar je normaal gesproken op het terras kunt zitten als de weersomstandigheden het toelaten of anders bij de open haard neer kunt ploffen om een drankje te nuttigen. Je kunt er dan ook een snack of een volledige warme maaltijd nuttigen, maar nu dus even niet. 

Veel restaurants bieden nu de mogelijkheid om eten te laten bezorgen en of  te komen afhalen. Dag mag dus wel, mits daarbij de nodige voorzorgen in acht worden genomen.

Restaurant Het Schielicht is voor het afhalen/bezorgen vanaf heden tot en met 6 april 2020 geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 uur. Je kunt vanaf 16.00 uur telefonisch bestellen (010 4702717).

Als je bij restaurant Het Schielicht het eten komt afhalen krijg je op je bestelling een korting van 10% en krijg je een gratis consumptie (blikje cola of fuzz tea). Voor de kaart kun je kijken op de website https://hetschielicht.nl/

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horecanieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker