De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

AH en winkels in Gorzen weer open

AH en winkels in Gorzen weer open

SCHIEDAM - Na een goede week voor verbouwing gesloten te zijn geweest, zijn de Albert Heijn aan de Hagastraat van De Wolf en de eveneens van De Wolf zijnde winkels Primera, Etos en Gall & Gall aan de Groenelaan woensdag weer opengegaan. 

In de AH valt op dat de groente en fruit worden beneveld. Uit een buis boven het groente- en fruitschap daalt de nevel over de verse waar. Niet alleen mooi om te zien, maar zo blijven de waren frisser.

Nieuw zijn de scankassa's. Je kunt bij de scankassa's je boodschappen scannen. Ook is het mogelijk om dat bij je ronde door de winkel al te doen door gebruik te maken van een handscanner. Gisteren en vandaag stonden er gastdames bij de handscanners om het gebruik ervan te promoten en om gebruikers wegwijs te maken. Dergelijke noviteiten zijn wel even wennen en gaan ten koste van het aantal traditionele kassa's. 

Toen de supermarkt woensdag openging, stroomden de mensen naar binnen en ook vandaag was het erg druk, aldus het winkelpersoneel. De inwoners van zuid blijken hun supermarkt te hebben gemist. "Ja maar omgekeerd hebben wij de mensen gemist hoor", zegt een medewerkster van de klantenservice. 

1 commentaar(en) op artikel "AH en winkels in Gorzen weer open"

Mooie winkels met groot assortiment wel even wennen maar dat komt goed👍

Door: Jeannette kruize Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: