De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bakker Ammerlaan komt in De Passage

Bakker Ammerlaan komt in De Passage

SCHIEDAM - In winkelcentrum Spaland zaten Bakker Ammerlaan en Bakker Klootwijk recht tegenover elkaar. In winkelcentrum De Passage - bij de ingang op de Broersvest - vult Bakker Ammerlaan de lege plek op die door het vertrek van Bakker Klootwijk was ontstaan. Bakker Ammerlaan wil op woensdag 13 februari opengaan in De Passage. 

Daarmee opent Bakker Ammerlaan - met het hoofdkantoor in Bleiswijk - de 29ste winkel. De bakker is geen onbekende in Schiedam, want in winkelcentrum Spaland is het bedrijf al sinds 2005 geopend. Het familiebedrijf dateert uit de 19e eeuw: het bedrijf startte in 1896. Inmiddels staat de vijfde generatie aan het roer en heeft men ongeveer 260 medewerkers in dienst.

De openingstijden van de nieuwe winkel in Schiedam zullen zijn:
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur.
Zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Zondag gesloten. 

In de te openen winkel in De Passage kun je een kop koffie drinken of 'to go' bestellen. Dat is bjvoorbeeld handig voor het winkelend publiek en voor degenen die er op het openbaar vervoer willen stappen.

In winkelcentrum Spaland is Bakker Klootwijk overigens ook vertrokken, zodat er in Schiedam géén winkels meer zijn die werken onder de naam van de Rotterdamse bakker Klootwijk. De bakker in dit pand op Hof van Spaland 50 heet nu Bakkerij Hof van Spaland. Voor wat betreft winkelcentrum Spaland en het toenemend aantal bakkers daar (drie bakkers/banketbakkers én een Turkse bakker én de Multivlaai, als ook brood dat te koop is bij AH en Lidl) ziet Bakker Ammerlaan geen problemen. "Onze winkel in winkelcentrum Spaland draait erg goed, we hebben veel vaste klanten en denken niet dat dit door de komst van een collegabakker zal veranderen", zegt Sylvana Bafati van marketing en communicatie bij Bakker Ammerlaan. 

Bron foto's: Bakker Ammerlaan

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

 

1 commentaar(en) op artikel "Bakker Ammerlaan komt in De Passage"

Fijn dat deze bakker in het centrum komt, hoef ik niet meer met de tram naar spaland.

Door: j.j.Ramaker Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: