De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

'Probeer de enige echte Rotterdamse lulkoek'

Bakker Remmerswaal in Hof van Spaland

Bakker Remmerswaal in Hof van Spaland

SCHIEDAM - Er blijft beweging in de bakkerswinkels in Winkelcentrum Spaland in Schiedam. Bakkerij Hof van Spaland is overgenomen door Bakkerij Remmerswaal. 

Het gaat om de winkel op nummer 50 aan het Hof van Spaland. Hier was eerst Bakkerij Klootwijk Hof van Spaland gevestigd. De winkel werd gedreven door een franchiseneemster. Zij ging ongeveer anderhalf jaar geleden zonder franchisecontract verder, maar bleef brood verkopen van Klootwijk. De naam werd wel aangepast. De nieuwe naam werd Bakkerij Hof van Spaland. Vorige maand is de winkel overgenomen door Bakkerij Remmerswaal, die in Schiedam op bedrijventerrein 's-Gravelandsepolder is gevestigd.

De winkel werkt nog onder de naam Bakkerij Hof van Spaland. Het enige waaraan je ziet dat je geen brood meer koopt van Klootwijk maar van Remmerswaal is de verpakking. "Sinds 1 januari 2019 hebben we een filiaal in Schiedam geopend. U vindt ons in het gezellige winkelcentrum Hof van Spaland. Anqelique en haar enthousiaste team staan hier dagelijks voor u klaar om u vriendelijk te helpen. U vind hier de lekkerste snacks en lekkernijen. Probeer ook eens de enige echte Rotterdamse lulkoek!", schrijft Bakkerij Remmerswaal op haar website.

In de 's-Gravelandsepolder aan de Algerastraat 26 was overigens eerst de bakkerij van De Jong gevestigd, welke bakker voor haar verhuizing met winkel én bakkerij in Rotterdam aan de Beukelsdijk - dat is in een woonwijk - was gevestigd. Circa 3 jaar geleden is De Jong overgenomen door Remmerswaal uit Leidschendam. Met de uitbreiding in Spaland heeft Remmerswaal nu drie winkels, Schiedam (Hof van Spaland), Leidschendam (Damstraat) en Rotterdam (Slinge). De broers Richard en Edwin Remmerswaal zijn de eigenaren van Bakkerij Remmerswaal B.V. 

Tweede foto onder: Bakkerij Hof van Spaland is gevestigd recht tegenover Bakkerij Ammerlaan. In het winkelcentrum opent binnenkort bovendien Herweijer kwaliteitsbakkers. Hier kun je ons eerdere artikel over de bakkers in Spaland lezen

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

2 commentaar(en) op artikel "Bakker Remmerswaal in Hof van Spaland"

Goedemorgen Angelique,

Gefeliciteerd met de nieuwe winkel.

Ik zou graag weer 30 kruidbroodjes bestellen. Zou het lukken om die eind volgende week te leveren? Kan je mij de prijs laten weten en de bankrekening gegevens?

Met vriendelijke groet

Henk Keijzer

Lelystad

Door: Henk Keijzer Op:

Hi Jacqueline,

Zou je mij kunnen laten weten om jij met k eerst de kruidbroodjes kan verzenden zoals we dit in het verleden hebben gedaan.

Je zou ons enorm blij maken

Door: Henk Keijzer Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: