De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

B&B Jeneverlogies staat te koop

B&B Jeneverlogies staat te koop

SCHIEDAM - 'Jeneverlogies ambacht en brood', gevestigd naast het Jenevermuseum aan de Lange Haven in Schiedam, staat sinds enige tijd te koop. De huidige uitbaters van deze bed & breakfast zijn Alwine van Winsen en Rob van der Gaag. Zij hebben het druk met hun nieuwe activiteit, het maken van gedistilleerde honingdranken onder de naam Serious Bee. 

De b&b biedt een tweetal te verhuren appartementjes. Op de begane grond bevindt zich een gezellige ruimte waar de gasten van de b&b kunnen ontbijten of kunnen relaxen. De b&b staat te koop voor vijftigduizend euro. Daarmee neem je de inventaris, huurdersbelang, handelsnaam, exploitatierecht en opgebouwde goodwill over. Je wordt als nieuwe eigenaar van de b&b huurder van het pand. De maandelijkse huur bedraagt vijftienhonderd euro. Het bedrijf heeft een horecavergunning volgens APV-gemeente Schiedam voor dag-horeca (geen drankvergunning). 

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas (K&V) heeft de Schiedamse b&b in portefeuille. Schiedammer Edwin Lansbergen is contactpersoon. Lansbergen (56) is als ex-restauranthouder goed ingevoerd in de horecawereld in de regio. Sinds anderhalf jaar is hij als franchisenemer verbonden aan Knook & Verbaas. Edwin beheert de regio Schiedam, Vlaardingen en Westland. "Er zijn inmiddels enkele gegadigden die hebben gekeken in de te koop staande b&b, maar we hebben nog geen match kun maken", zegt Edwin Lansbergen. 

Adres 'Jeneverlogies ambacht en brood'
Lange Haven 78, Schiedam
Verdere informatie: webpagina makelaar

Bron foto: website K&V

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het horeca-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: