De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Beheer openbare ruimte en plaagdierbestrijding gaan door

Bediening van bruggen stopgezet

Bediening van bruggen stopgezet

SCHIEDAM - Het ophalen van afval door Irado gaat door (zie ons eerdere artikel) en ook andere werkzaamheden van Irado gaan door zoals beheren van de openbare ruimte en plaagdierbestrijding. De klantenservice is bereikbaar. De bediening van bruggen is stopgezet. Hieronder lees je de details.

Beheren van de openbare ruimte
Op het gebied van onderhoud van de openbare ruimte blijft Irado zijn werkzaamheden zoveel mogelijk uitvoeren. "U helpt ons enorm door geen (zwerf)afval op straat achter te laten, maar het in de prullenbak weg te gooien", aldus Irado.

Plaagdierbestrijding
Huisbezoeken vanwege rattenoverlast gaan gewoon door indien de klant geen gezondheidsklachten heeft.

Bediening bruggen in Schiedam
De bediening van de bruggen in Schiedam wordt voorlopig stopgezet. Dat licht Irado als volgt toe: " Er bestaat namelijk altijd het risico dat een geopende brug in storing raakt. Doordat er (naar verwachting) langzaam maar zeker minder mensen beschikbaar zullen zijn om deze storingen op te lossen, kan het zijn dat een storing langere tijd gaat duren. Dat ontwricht het verkeer op land en legt een extra belasting op de monteurs die anders met de gemalen bezig zijn. Door de bruggen niet te bedienen wordt het risico op storingen weggenomen en is personeel beschikbaar voor vitale processen."

Klantenservice bereikbaar
De klantenservice van Irado is gewoon bereikbaar. De medewerkers zijn telefonisch bereikbaar tussen 08.00 – 16.30 uur. Vanwege de maatregelen die Irado voor medewerkers treft, kan het voorkomen dat de wachttijd langer is dan gewoonlijk. "Daarom vragen we u zoveel mogelijk contact met ons op te nemen via het contactformulier", zo verzoekt Irado. 

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: