De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Van fantasy tot speelgoed, van wonen tot sieraden

Bij 'Leuk & Laag' slaag je echt goedkoop

Bij 'Leuk & Laag' slaag je echt goedkoop

SCHIEDAM - In Schiedam vind je aan de Hoogstraat 26 A de winkel 'Leuk & Laag'. Deze winkel is open sinds juli 2018. Stap er eens binnen, want je vindt er een gevarieerd assortiment met onder meer fantasy-artikelen, speelgoed, sieraden, woonaccessoires en kleding.

Door de scherpe manier van inkopen biedt Leuk & Laag nieuwe artikelen tegen zeer lage prijzen aan. Vandaar de naam: Leuk & Laag. "Het zijn prijzen die vaak nog lager zijn dan dat je vergelijkbare artikelen tweedehands zou kopen. Ook online zijn de artikelen nergens zo goedkoop te kopen", zegt eigenaar Jan van Oel, behalve dan op zijn eigen online-winkel die je vindt onder www.leukenlaag.nl

Hoogstraat-winkelier Jan van Oel vervolgt: "Maar het leuke van de winkel binnenstappen is dat je op je gemak rond kunt snuffelen en alle artikelen ter plekke met eigen ogen kunt zien. Dat is toch wat anders dan dat je er foto's van ziet op een website. Zo kom je op ideeën welke artikelen mogelijk leuk of handig zouden zijn voor jezelf of misschien heb je een origineel cadeautje voor iemand nodig. Door in de winkel te lopen doe je inspiratie op en door in de winkel te kopen, bespaar je uiteraard de verzendkosten."

Tot 31 maart is het extra aantrekkelijk om iets te kopen bij Leuk & Laag. De verkoopprijzen in de winkel zijn reeds zeer scherp en zijn duidelijk op prijskaartjes aangegeven. Als speciale actie geldt dat er 40% korting wordt gegeven op de op de kaartjes vermelde toch al scherpe prijzen (met uitzondering van de artikelen met gele stikkers; de artikelen met gele stikkers betreffen afgeprijsde artikelen). 

(Infotorial)
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker