De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Dé fashion brands voor 2020

Dé fashion brands voor 2020

Ondanks het feit dat het jaar al weer even begonnen is, hebben we voor jou een lijstje gemaakt met de beste fashion brands voor in 2020. Deze merken zou je zeker in de gaten moeten houden, grote kans dat zij de fashion weeks dit jaar zullen gaan domineren!

  • Rotate – Met jurken die klaar zijn voor de jaren '80 en gewaagde silhouetten is het geen verrassing dat dit in Kopenhagen gevestigde merk een favoriet is geworden onder de modeliefhebbers. Het werd gelanceerd door de Deense influencers Jeanette Madsen en Thora Valdimars. Rotate debuteerde pas in de herfst van 2018 met haar eerste collectie, maar de speelse feestjurken hebben Instagram dit jaar pas echt overgenomen.
  • Caroline Biss – Dit damesmerk is pas voor een korte tijd echt bekend in het Westen. Het merk wordt al wel een hele lange tijd gedragen in het Oosten. Dit merk is met name bekend geworden door de prachtige jurken en de meest bijzondere accessoires. Door de keuze voor de meest unieke kleuren weet je met Caroline Biss zeker dat je iets unieks aan zult hebben (zie eerste foto onder)
  • River Woods Het merk River Woods is een merk voor iedereen. Niet alleen de dames kunnen bij dit merk terecht, ook heren kunnen hier de hoogste kwaliteit producten vinden. Door de keuze voor duurzame materialen en bijzondere prints zal dit merk dit jaar echt populair gaan worden. Aangezien het een relatief goedkoop merk is, kan je ook nog eens een hoop kleren halen voor een laag bedrag.
  • Chakshy – Een mashup van herenkleding ontmoet vrouwenkleding, dit ontluikende Oekraïense merk is een kunstwerk om naar te kijken. Van mooie parelmoeren bralettes tot must-have trenchcoats. De Chakshyn kledingstukken zijn een verademing in een wereld die wordt geregeerd door Instagram-trends. Het merk heeft het mogelijk gemaakt om modern te combineren met oud, dit is erg bijzonder om te zien.
  • Luisa Cerano – Het premium merk Luisa Cerano is ook een van de merken om dit jaar in de gaten te houden. Dit merk is voor de echte vrouw. De diepe taille, de vlinderbroeken en de adembenemende zomer kleedjes. Er is meer dan genoeg om te ontdekken van Luisa Cerano in 2020. Grote kans dat ook zij weer aanwezig zullen zijn tijdens de shows in Milaan en Parijs in het voorjaar.
  • Bande Noir – Ondanks het feit dat dit merk maar één collectie heeft is Bande Noir toch wel een bijzonder merk om te zien. Onder de creatieve leiding van voormalig redacteur en styliste Mayte Allende brengt het merk een mix van jaren '80 en '90-kleding voort. Deze kleding is te herkennen aan haar delicate detaillering. Van coltruien met een open rug tot blouses met blote mouwen, de vrouwelijkheid spat er echt vanaf.

Dit zijn natuurlijk maar een aantal merken die dit jaar populair zullen worden. Wil je een al gevestigd merk zoals bijvoorbeeld Gucci of Prada in de gaten houden dan raden wij je aan om de fashionshows goed bij te houden. Hier komen de meest bijzondere jurken en outfits aan het licht!

(ingezonden)

 

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: