De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Design-kapjes bij Jonathan Christopher

Design-kapjes bij Jonathan Christopher

SCHIEDAM - Overbuurman Zavor Coffee Experience Schiedam had ook bij modezaak 'Jonathan Christopher homme' op de Hoogstraat enkele terrastafeltjes en stoelen neergezet. Mode-ontwerper Jonathan Christopher maakte er zelf graag even gebruik van en hij showde ons desgevraagd graag een van de mondkapjes uit zijn collectie.

Hij heeft voldoende voorraad in verschillende dessins. De mondkapjes van de mode-man kosten vanaf 35 euro, maar dan weet je wel dat je weinig mensen in het OV zult tegenkomen met hetzelfde kapje. "En ze zijn met leer afgewerkt", zo liet hij nog weten.

Je vindt zijn winkel aan de Hoogstraat 108-110 in Schiedam. Er liggen verschillende modellen van de design-mondkapjes in de etalage, tussen de gebruikelijke herenkleding die zijn bedrijf ontwerpt en vervaardigt.

Hier lees je een eerder artikel van ons over mondkapjes, die te koop zijn bij Stof Studio Shop: het wordt nog een hele modeshow

Hier lees je ons eerdere artikel (21-9-2019) over Jonathan Christopher: modewinkel eindelijk open

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkelnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker