De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Het is vandaag Vaderdag

Deze superpapa wint vaderdagpakket

Deze superpapa wint vaderdagpakket

SCHIEDAM - Het is vandaag Vaderdag. Vaderdag draait om verwennen. Centrummanagement Schiedam hield een actie om de Schiedammers erop te attenderen dat de winkeliers in het centrum een groot assortiment bieden waarmee papa's in het zonnetje gezet kunnen worden. Speciaal voor Vaderdag stelde Centrummanagement Schiedam een mooi pakket samen. Om mee te dingen naar het winnen van dit pakket moest je de vraag beantwoorden: ‘Vertel, waarom is jouw papa een echte held?’ De reacties stroomden binnen en de winnaar is bekend. 

"We hebben gekozen voor een vader die echt alles doet voor zijn gezin. De mama kan door een ziekte wat minder. Dit is geen probleem want superpapa neemt alles over! Hij coacht bij zwemles en zorgt met engelengeduld dat alle vier de kinderen plus mama niets tekortkomen. Heerlijk om deze papa en zijn gezin te trakteren met al het moois van Schiedam Centrum", zegt centrummanager a.i. Kitty Buijtendijk. "Wat een spontane, leuke, lieve, ontroerende reacties hebben we ontvangen op onze Vaderdagactie. Op onze oproep ‘Vertel, waarom is jouw papa een echte held?’ ontvingen we van zoons en dochters van uiteenlopende leeftijden echt prachtige verhalen over hun papa. Er is één winnaar gekozen, maar eigenlijk had het Centrummanagement iedereen wel willen verrassen."

Foto: Larissa van Le Marché, die tevens bestuurslid is van Centrummanagement, overhandigt het pakket namens de ondernemers van Schiedam Centrum
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker