De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vacature voor vrijwilligers:

Digitaal Spreekuur zoekt versterking

Digitaal Spreekuur zoekt versterking

SCHIEDAM - De Bibliotheek Schiedam organiseert drie keer in de maand een Digitaal Spreekuur. Tijdens het spreekuur beantwoorden vrijwilligers vragen van bezoekers over hun apparaat: laptop, tablet, mobiele telefoon, smartphone, e-reader of digitale camera. Voor de spreekuren zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Ben je handig met digitale apparaten en vind je het leuk om met name senioren die er niet zo handig in zijn te helpen in het gebruik van hun apparaat? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de Bibliotheek Schiedam. Het spreekuur vindt plaats op de tweede dinsdag, de derde maandag en de vierde donderdag van de maand. Schrijf je in per e-mail naar info@debibliotheekschiedam.nl of bel naar 010 7146300.

De Bibliotheek Schiedam is ook een Leercentrum van SeniorWeb. Als vrijwilliger word je gratis lid en ambassadeur van SeniorWeb en kun je gebruik maken van trainingen en materialen van SeniorWeb. De bibliotheek vraagt aan alle vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag. De kosten voor de aanvraag worden door de bibliotheek vergoed. Werkelijk gemaakte reiskosten worden vergoed en bij structurele inzet zal de bibliotheek u een tegoedbon voor een basislidmaatschap van de Bibliotheek Schiedam schenken.

Onder deze link kun je een aankondiging lezen van een Digitaal Spreekuur.

(personeelsadvertentie)

 

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: