De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Dringend advies ziekenhuis:

'Draag je eigen mondneusmasker'

'Draag je eigen mondneusmasker'

SCHIEDAM/ROTTERDAM - Met ingang van vandaag is er een aangescherpt mondneusmasker-beleid voor patiënten en bezoekers in Franciscus Gasthuis & Vlietland. Dit beleid geldt voor alle locaties van Franciscus Gasthuis & Vlietland.

In ROAZ-verband is dit gezamenlijke beleid besproken voor alle ziekenhuizen (ROAZ is het Regionaal Overleg Acute Zorgketen)

Aan bezoekers van het ziekenhuis wordt door Franciscus dringend geadviseerd om een eigen mondneusmasker mee te nemen en deze te dragen. Ze krijgen geen medisch mondneusmasker uitgereikt. Deze worden voor de zorg bewaard. Ziekenhuizen kunnen het gebruik van mondneusmaskers niet afdwingen en zullen bezoekers niet weigeren als ze zich niet aan dit dringende advies houden.

Ditzelfde dringende advies om een eigen mondneusmasker mee te nemen en dit te dragen, geldt voor patiënten. Zij worden bovendien te allen tijde vooraf bevraagd over klachten. Dit noemt men in de zorg triage. Na de triage krijgen de patiënten met klachten een medisch mondneusmasker.

Alle Franciscus medewerkers dragen vanaf woensdag 30 september al een chirurgisch mondneusmasker.

Hier lees je het vorige artikel over het Franciscus aangaande de corona-situatie: https://deschiedammeronline.nl/detail-stad/27-coronapati235nten-in-het-franciscus

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker