De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Drie zussen openen Pools restaurant

Drie zussen openen Pools restaurant

SCHIEDAM - Waar tot begin juli op het Broersveld 121b de Vintage Boutique was gevestigd, is vanmiddag om twaalf uur het afhaalrestaurant Polka Schiedam officieel geopend.

De drie zussen Marzena, Sandra en Magdalena zullen in de keuken staan om 'home made' Poolse maaltijden te bereiden. Je kunt de maaltijden afhalen of ter plaatse nuttigen. Er zullen daartoe zes tafels in de winkel staan. Er zullen wisselende gerechten op de kaart staan. De drie zussen hebben reeds ervaring met een gelijksoortig bedrijf in Rotterdam-Zuid. 

Een hoofdmaaltijd (maakt niet uit of je het meeneemt of ter plekke opeet) kost 8 euro. Zo'n hoofdmaaltijd bestaat uit een vleesgerecht naar keuze, plus aardappelen of boekweit of rijst, plus salade of warme groente.

Er zullen geen alcoholische dranken worden geschonken. Polka Schiedam zal maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn en op zaterdag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag is het bedrijf dicht. 

Foto: Marzena, Sandra en Magdalena verrichten de opening en worden in de bloemen gezet; iedere voorbijganger kan vanmiddag proeven

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkel- en horecanieuws uit Schiedam. Alvast dank.

3 commentaar(en) op artikel "Drie zussen openen Pools restaurant"

Ik wens jullie heel veel succes toe , ik woon zelf op het broersveld

Door: Louis Spartabakker Op:

Heel veel succes met jullie bedrijf 👍👍👍

Door: Louise Op:

Op zoek naar een schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studentenleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz.! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rentevoet van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

Door: christywalton Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: