De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Euroscoop wordt Pathé

Euroscoop wordt Pathé

SCHIEDAM - Bioscoopketen Pathé maakt vandaag bekend dat zij Euroscoop in Nederland en België overneemt, waaronder de Euroscoop in Schiedam. 

Jacques Hoendervangers, Algemeen Directeur van Pathé Theaters, zegt enorm verheugd te zijn de bioscopen van Euroscoop te kunnen toevoegen aan Pathé. Hij roemt de kwaliteit van de zalen en van de technische apparatuur van de Euroscooptheaters. In Schiedam is een van de elf zalen uitgerust met de allernieuwste geluidstechniek Dolby Atmos.

De grootste zaal  van de Euroscoop in Schiedam heeft 411 zitplaatsen. Voor de voorste rij is plaats voor ongeveer twaalf mensen in rolstoel. Dat geldt voor elke zaal. De zaal op de foto onder is een middelgrote zaal, met ruim 200 stoelen. Alle stoelen zijn vip-zetels met flinke beenruimte. De 11 zalen hebben in totaal 2600 zitplaatsen.

De aankoop van Euroscoop ligt volledig in lijn met de groeistrategie van Pathé voor de lange termijn. Het bedrijf versterkt zo haar positie als marktleider. Met de overname stijgt het aantal zalen van Pathé van 212 naar 241. Het aantal stoelen in Pathé-theaters stijgt van 40.425 naar 46.724.

Euroscoop Schiedam opende op 12 oktober 2017 haar deuren. Lees hier meer over Euroscoop Schiedam.

Foto: Euroscoop net voor de opening in Schiedam; een van de zalen van Euroscoop Schiedam (door Gert Struijs)

1 commentaar(en) op artikel "Euroscoop wordt Pathé"

Dit is nou weer eventueel zo jammer hé want tja wat ik mij nu afvraag blijven de prijzen het zelfde ,het parkeer aanbod en niet te vergeten de bioscoop cadeau kaarten want de nationale bon is bijv NIET GELDIG IN PATHÈ (heeft een eigen bon en kun je bijna nergens kopen) en denk ook bijv aan combi arrangementen zoals glow in the dark ,eten bij de beren samen met de film ik hoop dat dit wordt mee genomen bij eventuele overname

Door: Ingrid Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker