De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Eveline geeft wiskundebijles

Eveline geeft wiskundebijles

SCHIEDAM - Het bijlesbedrijf ‘Eveline Geeft Bijles’ ontstond naast mijn werk voor de klas. In de beginjaren hielp ik de leerlingen puur en alleen met hun wiskundehuiswerk, maar gaandeweg ontstond er een missie. Het is mijn missie dat een kind het vertrouwen krijgt dat een voldoende voor wiskunde met gemak haalbaar is.

Ik zag het bij veel leerlingen terugkomen: een angst voor wiskunde en een gebrek aan vertrouwen. Ze hadden nog nooit een voldoende gehaald en ze waren ervan overtuigd dat ze die ook nooit zouden halen. Deze gedachten en gevoelens staan in de weg bij het leerproces. Als je een wiskundetoets maakt met de gedachte dat ook dit weer een onvoldoende gaat opleveren, dan gaat het ook een onvoldoende worden.

Door mijn jaren ervaring voor de klas weet ik welke fouten er gemaakt kunnen worden in een opgave en kan ik een opgave ook op heel veel verschillende manieren benaderen, zodat er altijd wel een uitleg is die past bij een kind. Die uitleg heeft totaal geen zin als er ondertussen zoveel negatieve gedachten zijn. Daarom richt ik me tijdens de bijlessen niet alleen op het wiskundehuiswerk. We kijken verder dan dat. We stellen een doel en bepalen wat er nodig is om dat doel te bereiken. We zorgen ervoor dat het zelfvertrouwen een flinke boost krijgt door vooral te kijken naar alles wat wel goed gaat. Hierdoor gaan de positieve gedachten overheersen, met een positief resultaat als gevolg.

De bijlessen worden gegeven in de vorm van een pakket: gedurende een maand krijgt een kind vier of acht bijlessen, afhankelijk van het gekozen pakket. Daarnaast kan een kind ook vragen stellen via WhatsApp, zodat ik snel kan helpen zodra een kind vastloopt.

Spreekt dit jou aan? Kijk dan op www.evelinegeeftbijles.nl voor meer informatie of neem direct contact op met 06-14901952.

Vriendelijke groet,
Eveline Heijnen

(advertorial)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker