De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Titel geprolongeerd

Frankelandgroep beste werkgever zorg

Frankelandgroep beste werkgever zorg

SCHIEDAM - Frankelandgroep is voor het derde jaar op rij beste werkgever in de zorg, zo heeft onafhankelijk onderzoek door Effectory en Intermediair uitgewezen. Dit is gebaseerd op een medewerkerstevredenheidsonderzoek onder de 5.500 medewerkers van de Frankelandgroep.

Alle medewerkers kregen mei jl. een enquête en bijna 80% stuurde de vragenlijst ingevuld retour. "Dat is een zeer hoge response", zegt Ben de Koning, algemeen directeur van de Frankelandgroep, die benadrukt dat het invullen ervan volkomen anoniem is. Ben de Koning geeft aan bijzonder trots te zijn op de medewekers van de Frankelandgroep. Tevreden medewerkers zijn een noodzakelijke voorwaarde voor het kunnen leveren van kwalitatief goede zorg.

Jan Willem de Boer ondervroeg Ben de Koning vanmorgen, nadat was bekendgemaakt dat de uitkomsten uit de enquête uitwijzen dat de Frankelandgroep de titel van beste werkgever in de zorg heeft geprolongeerd. Dat kan helpen bij de werving van personeel, ook voor de uitbreiding waarover hij over twee maanden meer kan zeggen. 

Dat uitbreiding van de capaciteit in de zorg in onze regio geen luxe is, wijzen de wachttijden wel uit. Voor de verpleeghuizen in Schiedam heeft Frankelandgroep op dit moment een wachtlijst van 170 mensen. Voor 'woning met zorg' staan er zelfs 900 mensen op de wachtlijst. En bedenk hierbij ook, zo geeft De Koning aan, dat in de komende 20 jaar het aantal 80-plussers met liefst 70% toeneemt. 

Het interview dat Jan Willem de Boer van JW TV vandaag had met Ben de Koning kun je onder deze link zien en horen.

3 commentaar(en) op artikel "Frankelandgroep beste werkgever zorg"

Mijn moeder heb daar 8 jaar gewoond en heb het heel goed naar haar zin gehad de verzorging was heel goed bedank daar voor Gr Nellie de Bok 👍👍👍

Door: Notenboom de Bok Op:

Dat zou ik ook wel willen!

Wordt bij ons alleen maar slechter!!!

En is ook dichterbij😊

Door: S.harms Op:

ik heb er ook ruim 8 jaar gewerkt, ik ging weg omdat ik verhuisde naar woerden, anders had ik daar nu nog steeds gewerkt met mijn zusje.

good Job ben de koning!!!

Door: tjarda van maren v/d woude Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: