De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In Franciscus Gasthuis & Vlietland zowel in Schiedam als Rotterdam:

Géén coronapatiënten meer op IC

Géén coronapatiënten meer op IC

SCHIEDAM/ROTTERDAM -  Zowel op de locatie Schiedam als op de locatie Rotterdam van het Franciscus Gasthuis & Vlietland liggen op dit moment géén coronapatiënten meer op de intensive care.

Bij de afgelopen zware periode voor de IC-afdelingen van het ziekenhuis werd gisteren een moment stilgestaan. De in het ziekenhuis werkzame intensivisten (medisch specialisten die zijn gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die op de intensive care ofwel IC liggen) boden de rest van de collega's van de afdelingen op beide locaties een schilderij aan. "Wij vinden het belangrijk om met elkaar stil te staan bij de afgelopen periode en zijn trots op jullie inspanningen, teamspirit en toewijding", zo spraken de intensivisten hun collegiale dank uit.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het zorgnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

1 commentaar(en) op artikel "Géén coronapatiënten meer op IC"

Mooi! Banksy - Real Hero

Toch niet het origineel? 😄😄👍

Door: Maud Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker